Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Theater 't Schat, Magerstraat 78, 9070 Heusden (Destelbergen)
  • Prijzen
    Basistarief: €12,00
  • Reservatie
    Bel naar 0468335532

Volkstheater van Arne Sierens
Plaats van het gebeuren is min drie van een shopping center, in de kelder van het consumptiekapitalisme.
"Ze hebben mij overal buiten gesmeten" zegt Mimi die daar verschijnt in tutu. Plus ze heeft nog zo wat problemen. Situaties waar ze niet alleen uitgeraakt. Dringende bijstand, alstublieft. Zo komt ze bij Gabriël, een oude vlam. Ooit stonden ze op trouwen. Hijzelf zit juist uit te leggen aan zijn maat Michel dat hij in een diepe put zit voor het moment. Michel ocharme de mens die zelf aan 't recht krabbelen is na een vreselijk duikaccident. Sta ons eeuwig bij. Heb kompassie met ons. Alle bijdragen zijn welkom. Steun ons. We hebben het nodig!
Mimi (van Maria), Michel en Gabriël zijn niet toevallig bijbelse namen. Het stuk is dan ook een hedendaagse parabel waarin de drie, al was het maar voor even, de ballast van het leven afwerpen om elkaar bij te staan in hun struggle for life.

Sierens dompelt hun dramatische levensverhalen onder in een bad vol humor. En wie ooit “Mijn Blackie”, "Martino", "De broers Geboers", “Trouwfeesten en processen”, “Poepsimpel” of “De pijnders” zag, weet tot welke schrijnend hilarische toestanden dit kan leiden.

Regie: Koen De Ruyck

Met: Hilde Gyselinck, Peter Claus en Eddy Janssen