Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Theater 't Schat, Magerstraat 78, 9070 Heusden (Destelbergen)
  • Prijzen
    Basistarief: €12,00
  • Reservatie
    Bel naar 0468 335 532

Klucht van Ray Cooney en John Chapman

Wanneer Philip en Annie Van Damme een avondje uit eten plannen, ziet de binnenhuisarchitect zijn kans schoon om hun flat te gebruiken voor een gezellig avondje met Sylvie, de Duitse au pair van het echtpaar Van Damme.
Rudy De Corte, de zakenpartner van Philip, zoekt ook een onderkomen voor een paar uurtjes en heeft hetzelfde idee. En daar blijft het niet bij … Want er verschijnt nog iemand op het toneel die het op het gebruik van het appartement heeft gemunt.
Als er dan ook slordig wordt omgegaan met brieven en andere persoonlijke eigendommen moeten Philip en Rudy zich in allerlei bochten wringen om de misverstanden uit de weg te ruimen. Het gaat echter van kwaad tot erger.
Als klap op de vuurpijl verschijnt ook de succes-volle schrijfster van een bekende jeugdserie, die een nieuwe uitgever zoekt voor haar boekenreeks. En zij hecht bijzonder veel belang aan de goede zeden. Het is voor haar dé reden om een nieuwe uitgever te zoeken. En dan is de verwarring compleet.
Een avondje lachen, gieren en brullen! Meer moet dat niet zijn …

Regie: Patrick Pevenage

Met: Joke Barbry, Frederik Gulinck, Marc Hendrikx, Lynn Taragola, Gio Vandendaele, Willem Hostens, Charlotte Vande Weghe, Marjan Van Doninck en Joke Raman.