Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    GBS De Puzzel, De Bruynlaan 19, 3130 Begijnendijk
  • Prijzen
    Basistarief: 4,00 €
  • Reservatie
    Bel naar 0499 77 21 26

Verschillende gekende personages uit oude kinderliedjes komen tot leven in deze sprankelende, vrolijke familievoorstelling. Na een brand zoeken Kortjakje en co onderdak in het klooster van de nonnen.

Dit najaar heeft Explosief iets bijzonders in petto: een familievoorstelling waarbij social distancing in het verhaal is verwerkt. ‘Het leek er even op dat we dit najaar niet zouden kunnen optreden, ’ klinkt het, ‘maar wij zijn aan de slag gegaan met alle coronabeperkingen en dat resulteerde in ‘Kortjakje’, een komische familievoorstelling van een uur.’ Niet volledig avondvullend, wel een ideale vlucht uit de bizarre coronawerkelijkheid. Mis deze unieke, Begijnendijkse productie niet en kom gezellig met je hele bubbel genieten, veilig en toch vertrouwd.

Kortjakje vindt samen met enkele anderen (Ikkeltje Kramikkeltje, broeder Jacob en iemand die zijn zakdoek overal neerlegt) onderdak in het klooster van de nonnen. De strenge regels van Moeder Overste zijn moeilijk vol te houden. Als er dan nog elke nacht brand uitbreekt, kan Kortjakje haar onschuld niet bewijzen. Kan zij het vertrouwen van Moeder Overste winnen en de echte brandstichter ontmaskeren?

Bron: UiTinVlaanderen.be