Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Feestzaal gemeentehuis De Panne, Zeelaan 21, 8660 De Panne
  • Prijzen
    Basistarief: €12,00

Zin in een avond amusement?
Kom naar ‘Oscar’, een komedie van Claude Magnier in regie van Gino Bruneel.

Wanneer?
Vrijdag 18, zaterdag 19, woensdag 23, vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022 om 20u15 stipt
Bar open om 19u30.

Kaarten vanaf 14 oktober via www.kinkkankhoorn.be.
Hulp nodig om tickets te bestellen? Op zaterdag 15/10 en maandag 17/10 helpen we je graag in de Feestzaal, Zeelaan 21, De Panne tussen 10u en 12u.

Prijs?
€12

Waar?
Gemeentelijke Feestzaal De Panne
Zeelaan 21
8660 DE PANNE

Korte inhoud?
Om te kunnen trouwen met een welstellend meisje komt Alex Terieur opslag vragen aan zijn excentrieke baas, Bernard Pollet, een rijke ondernemer in verzorgingsproducten.
Bovendien komt Alex nog met enkele vervelende zaken op de proppen waardoor Bernard in een heel penibele situatie raakt. Zijn trouwlustige dochter Leonie, de meid Bernadette en een paar opmerkelijke bezoekers zorgen ervoor dat de problemen van Bernard alleen maar toenemen.
Ook op de steun van zijn echtgenote Marie-Christine moet hij niet rekenen want voor haar telt enkel de vraag : “Wie wordt de man van Leonie?”
Als er dan nog een koffer in de verkeerde handen terecht komt, loopt de zaak compleet uit de hand en moet Bernard alle zeilen bijzetten om de hopeloze situatie te redden...
Kortom een zwierige komedie waarin alle ingrediënten aanwezig zijn voor een top avondje toneel.

Spelers?
Martine Caeyzeele - Brigitte De Cock - Zita Demuysere - Nick Durivault - Joris Goens - Ruben Hoorne - Inne Sevenois - Nathalie Solard - Gilles Tacquet - Tonia Vandenberghe

https://www.facebook.com/KKH.depanne/ https://www.instagram.com/kinkkankhoorn/