Praktisch

 • Wanneer
 • Waar
  GC Den Bussel, Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen
 • Prijzen
  Basistarief: €12,00
  Kassa: €14,00
  < 12 jaar: €9,00
 • Reservatie

Ruim 1000 operaliefhebbers wachten op een voorstelling van Othello. De hoofdrol zal gezongen worden door de wereldberoemde tenor, Tito Mirelli, bijgenaamd Il Stupendo. Na de voorstelling is een receptie voorzien waarbij zo'n 25kg. lichtbedorven garnalen met mayonaise betrokken is.

Het hele feest komt echter in gevaar als de bezopen en gedrogeerde tenor in een soort coma valt en verondersteld wordt dood te zijn. In het grootste geheim wordt zijn rol overgenomen door de assistent van de producer, een onzekere, verlegen man met de ambitie operazanger te worden. Maar dan wordt Il Stupendo onvoorzien wakker. Hij trekt zijn kostuum aan en meent nietsvermoedend te gaan optreden.

Volgt een hilarische komedie waarin de twee onherkenbare Othello's achter de vodden gezeten worden door oververhitte vrouwen. Voeg daar nog een gepassioneerde Italiaanse echtgenote aan toe, plus een razende piccolo en een cynische producer die zijn dochter niet onder controle kan houden, en je hebt alle ingrediënten voor een klucht die in de galerij der grote klassiekers opgenomen kan worden.