Praktisch

 • Wanneer
 • Waar
  Koninklijk Poppentoneel Festival, Moriaanstraat 65, 9050 Ledeberg (Gent)
 • Prijzen
  Basistarief: €8,00
  gehandicapten: €7,00
 • Reservatie
  Bel naar 092314488

Op 30 oktober kan je bij Pierke terecht voor een superleuke Halloweenhappening. Je maakt een knotsgek griezelverhaal mee, waarin Pierke uiteraard weer alle slechteriken verslaat en de goeden bijstaat, en er bovenop krijg je nog een leuke Halloweenverrassing.
Om de sfeer er helemaal in te krijgen nodigen wij iedereen uit om verkleed te komen!

Met Pierke van Gent bezorgt dit gezelschap zijn trouwe schare fans bijna 70 jaar (!) jaar poppenspelplezier van de “hoogste plank”

Koninklijk Poppentoneel Festival is een traditioneel Gents poppentheater dat een vast programma aanbiedt tussen begin oktober en eind maart.
Het repertoire bestaat uit dromerige sprookjes, eigen werk, stukken uit de rijke Gentse poppenspelgeschiedenis en producties vol spanning en humor. Koninklijk Poppentoneel FESTIVAL tovert telkens weer een nieuw stuk uit zijn poppenzolder tevoorschijn. Deze telt meer dan 600 poppen, tientallen decorstukken en rekwisieten, allemaal eigen werk en handgemaakt!
Pierke van Gent en zijn vrienden trakteren het publiek op een portie onvervalste Gentse traditie. Hun fratsen hebben de tijd getrotseerd en blijven verrassend actueel. Het maakt zowaar deel uit van ons Cultureel erfgoed!
Het gezelschap wordt nog steeds door dezelfde familie gerund, van vader op zoon, op kleinkind, de nieuwe generatie laat een frisse wind waaien.