Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Hofpoortteater Elckerlijc, Hofpoort 6, 2300 Turnhout
  • Prijzen
    Basistarief: 12,00 €; 60 + leden opendoek: 11,00 €; cjp en studenten: 5,00 €

Met onze vierde productie houden we opnieuw halte bij de fjorden van Noorwegen, met een luxueus cruiseschip deze keer. Het gebroken ijs verwijst echter niet naar wat er gebeurde met die ándere boot, maar naar de mensen, jong en oud (en stokoud), die met mekaar een geweldige tijd beleven op dit drijvende paleis. Ze lachen, drinken, praten honderduit over hun verleden, heden en toekomst. Muziek is steeds aanwezig. Hier op het water is het altijd feest en de passagiers zingen mee, over het leven en de liefde.

We verwachten en verwelkomen u op The Mary Stuart: er staat u een charmante en vrolijke tijd te wachten… the loveboat is er niets tegen. Laat u bedienen door de jonge, knappe Richard en drink een cocktail mee met muzikant Arnold, de eenzame Victorine, haar dochter Suzan, scherpe Mathilde, de steenrijke Hendrik en de oude, maar onvermoeibare Iris. Ook hier hoort u de zee, de wind, de golven. Maar voor treurnis is hier geen tijd: we kijken niet meer om, verdrinken ons in luxe en varen, varen, varen de zon tegemoet.

Een heerlijke, ontspannende komedie van Haye van der Heyden, met regisseur-kapitein Iris van Ingen-Schenau ( Marius, Woeste Hoogten…) aan het roer. All aboard!

Cast
Luc Huygens, Katelijne Keijser, Anne Proost, Gudi Raymakers, Michaël Van Caeneghem, Dominic Van Mechelen en Sabine Wellens

Bron: UiTinVlaanderen.be