Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Cultturcentrum 't Schaliken, Grote Markt 35, 2200 Herentals
  • Prijzen
    Basistarief: 11,00 €; -26j, +55j, leden Opendoek, groepen van minimum 15 personen die vooraf reserveren: 10,00 €
  • Reservatie
    Bel naar 014/219088

DE MUIZENVAL
thriller

Van: Agatha Christie, vertaling Nel Bergmans-Withaar
Regie: Erik Goris

Het is winter, ijskoud en een sneeuwstorm giert om pension "Monkswell Manor" dat door de sneeuw volledig afgesneden is van de buitenwereld. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van de politie vermoedt dat de moordenaar (of moordenares?) zich in het hotel schuilhoudt. Het hek is van de dam als er een tweede slachtoffer valt! Het blijkt al snel dat alle aanwezigen een motief hebben voor de moord en in de gelegenheid waren om deze te plegen. Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het hotel verlaten, ook de onbekende moordenaar niet!
Net zoals in Londen, wordt ook hier na elke voorstelling het publiek gevraagd de dader niet te verklappen...

Het is al een tijdje geleden dat Theaterspektakel een thriller op de planken bracht. Daarom trekken we meteen de registers open met een klassieker! Het is de meest gespeelde thriller ter wereld en de langstlopende theaterproductie ooit. Nu komt deze whodunit naar Herentals in een regie van Erik Goris.

Met: Jackie De Smet, Lennerd Goris, Vera Goris, Els Heylen, Frits Loos, Rik Rossenbacker, Dirk Savels, Serge Van Goubergen

Bron: UiTinVlaanderen.be