Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    cultuurcentrum De Grote Post Oostende, Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende
  • Reservatie

Een grote beer, zwevende objecten, een razend spannende landing en kleurrijke explosies. Big Bears Cry Too belooft een visuele parel te worden die de verbeeldingskracht van kinderen uitdaagt.

Big Bears Cry Too is een voorstelling over de kwetsbaarheid van de mens in het grote, ongrijpbare universum. Een reeks voorwerpen komt letterlijk de scène op gevlogen en zeggen iets over het individu in die wereld. Een groot, te groot, hart uit plastic dat enkel in te tomen valt door er een klein beetje lucht uit te laten. Een gigantische pil die je gelukkiger zou moeten maken, maar je in een toestand brengt waarin je jezelf niet meer herkent. Een beer die slachtoffer wordt van zijn té grote cuteness. We landen in een universum van gekleurde regen en oneindige tekeningen.

In 2004 won Miet Warlop met Huilend hert de Jong Theaterprijs van TAZ. Sindsdien gaat het hard. Haar beeldend werk wordt internationaal geloofd voor visuele originaliteit, eigenzinnige dramaturgie en absurde humor. Mystery Magnet speelde meer dan 120 keer over de hele wereld en ook Fruits of Labor was opnieuw een hit. Nu maakt ze bij hetpaleis haar eerste voorstelling voor kinderen.

"In Warlops wereld is de realiteit vloeibaar, transformeert alles voortdurend tot iets anders en brengt het besef van dat gebrek aan houvast een grote kwetsbaarheid met zich mee" De Morgen


Workshop 'Bear Necessities' door Magda Ral

Werk aan de speelgoedwinkel. Voor de voorstelling Big Bears Cry Too, kun je naar de workshop van Magda Ral. Samen met haar maak je je eigen knuffelvriend.

Deze workshop is niet toegelaten voor ouders. Zij mogen hun kroost in de verantwoordelijke handen van onze vrijwilligers laten tijdens de workshop en de voorstelling. Voor de workshop en de voorstelling betaal je € 16. Meer info.