Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Cultuurcentrum Lokeren, Kerkplein 5, 9160 Lokeren
  • Prijzen
    Basistarief: 16,00 €; 65+: 15,00 €; Vriendenpas: 13,00 €; -26: 11,00 €
  • Reservatie

Liters ayahuasca & bakken spelplezier in uitzinnige satire.
In Gonzo van Abattoir Fermé neemt zelfverklaard sjamaan Amy je mee op een spirituele reis. Terwijl buiten de werkelijkheid aan hoge snelheid voorbij dendert, hebben Frank, Tom, Charlene en Tanja zich samen met Amy veilig teruggetrokken in een bunker. Ze staan aan het begin van een spannende innerlijke reis. Een zoektocht naar zichzelf en naar elkaar. Naar structuur, houvast en rust in tijden van onzekerheid, chaos en overprikkeling...

“Liters ayahuasca, transcenderen, aura’s aaien: het reinigingsritueel uit Gonzo is niet voor sceptici. Het enige wat we zeker weten is dat dit ritueel – uiteraard, het blijft Abattoir Fermé – totaal zal ontsporen...” (De Standaard)

“Een les waarin esoterie en vreemde rituelen welig tieren, maar die bovenal een heerlijke parodie blijkt.” (**** Het Nieuwsblad)

Tekst en regie: Stef Lernous. Spel: Steve Geerts, Kirsten Pieters, Anneke Sluiters, Chiel van Berkel, Tine Van den Wyngaert. Decor- en lichtontwerp: Stef Lernous & Sven Van Kuijk. I.s.m. KC NONA. Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Bron: UiTinVlaanderen.be