Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    cultuurcentrum De Grote Post Oostende, Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende
  • Reservatie

Ontroerend Goed nodigt je uit in een casino. Voor even mag je in de huid kruipen van fortuinbezitters. De 1%, de superrijken. Diegenen die de touwtjes in handen hebben. De gezichten die we nooit te zien krijgen.

Voor één keer sta jij in het centrum van ons economisch systeem. Jij bepaalt de koers. En wie weet kan je van de wereld een betere plek maken: eerlijker, verantwoordelijker. Want je zal het anders doen, uiteraard. Vorig seizoen confronteerde Ontroerend Goed je in Fight Night met je stemgedrag.

Dit keer richten ze hun pijlen op wat echt waarde heeft: geld. Schuif mee aan tafel en bespeel het systeem van binnenuit. En breng zeker genoeg cash mee.

“ £¥€$ (Lies) is een knappe historische én psychologische analyse van de wereld van de high finance. Daarbovenop is het ook slim, snel en razend spannend theater.” De Morgen

Tip: combi-ticket voor ontbijtgesprek £¥€$ (Lies)

Het ticket voor deze voorstelling is afzonderlijk verkrijgbaar of je kan het ook combineren met een ticket voor het Ontbijtgesprek £¥€$ (Lies) op 05.05, wat de beleving extra kruidt. Een combi-ticket kost € 25.