in Toyama (Japan) 2022

‘The World Festival of Children’s Performing Arts’ in Toyama in 2022 zoekt theatergroepen van over heel de wereld. Het festival wil kwaliteitsvolle voorstellingen bieden voor en door kinderen. (Of kindervoorstellingen waarin volwassenen én kinderen samenspelen.)

 

Het festival vindt plaats in Toyama City van 30 juli tot 3 augustus 2022 en wordt georganiseerd door ‘the Executive Committee of The World Festival of Children's Performing Arts in Toyama’, in samenwerking met de International Amateur Theatre Association (AITA/IATA).

 

De aanvraag voor deelname aan ‘The World Festival of Children's Theatre in Toyama, 2022 (PAT2022)’ is officieel geopend vanaf 1 juni. (De deadline is eind 2021.)

 

Je vindt alle informatie (in het Engels) op de website: http://www.pat.or.jp/2022/

Daar vind je ook het inschrijvingsformulier: http://www.pat.or.jp/2022/Mailform2.php?p_Mailno=5

 

Vanwege de coronaviruspandemie moest het Festival PAT2020 worden geannuleerd. In de hoop dat de pandemie volgende zomer is opgelost en veel groepen Japan kunnen bezoeken, nodigen ze elke groep over heel de wereld uit om zich aan te melden voor het festival. De bedoeling blijft kinderen theaterplezier te brengen, met optredens door kinderen en volwassenen voor kinderen van over de hele wereld.

 

Meer uitgebreide info over het festival lees je hieronder.