in Canada

Kandidaturen nu open voor LITF 2020!

 

Amateur theatergroepen uit de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Liverpool International Theatre Festival (LITF) dat plaatsvindt van 15 tot 18 oktober 2020 in Liverpool, Nova Scotia, Canada.

 

Als je een amateurtheatergroep of -gezelschap bent en je hebt al een uitstekende eenakter gespeeld (een die eventueel ook al in de prijzen viel), dan moet je zeker overwegen om te solliciteren voor het prachtige Liverpool International Theatre Festival (LITF).

 

Het festival verwelkomt groepen van over de hele wereld, die alle culturen vertegenwoordigen via de universele taal van het theater. Als je in het Engels kan spelen, des te beter, maar als je denkt dat het gebrachte werk krachtig genoeg is om taalbarrières te overstijgen, ook dan moet je niet aarzelen om te solliciteen voor dit theaterfestival aan de prachtige oevers van Nova Scotia.

 

Je kan solliciteren door de invulbare pdf (in het Engels) hieronder te downloaden. (Het formulier is opgesteld in het Engels.)

Zorg ervoor dat je alle regels en vereisten goed naleest. Nadat je het formulier hebt voltooid, sla je het op. Het voltooide aanvraagformulier kan je dan insturen naar ad@litf.ca

 

Het Liverpool International Theatre Festival kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk groepen van over heel de wereld te zien in Liverpool vanaf 15 oktober 2020!

 

Je kan hier solliciteren door de invulbare PDF te downloaden

 

Reis- en verblijfskosten

Reiskosten naar Halifax Stanfield International Airport zijn de verantwoordelijkheid van de deelnemers. De internationale gezelschappen zullen gratis worden gehost/ondergebracht in particuliere woningen voor maximaal vijf nachten. Het ontbijt wordt geserveerd door de gastheer. De lunch en het diner zijn beschikbaar voor de internationale groepen (tot 8 personen en enkel tijdens het festival zelf, van 15 tot 18oktober. In geval van nood kunnen internationale groepen voor aankomst op het festival een aanvraag indienen voor een tegemoetkoming in de maaltijdkosten.

 

Regels en algemene procedures

De internationale gezelschappen zullen worden afgehaald op Halifax Stanfield International Airport en vervoerd naar Liverpool (ongeveer 2 uur rijden). Evenzo voor de terugkeer naar de luchthaven na het festival. Alle financiële transacties moeten worden vereffend bij aankomst in Liverpool.

 

Het aantal deelnemers is over het algemeen 8 personen per internationale groep. Het aantal niet-acteurs mag normaliter niet meer dan drie personen bedragen. Groepen kunnen een uitzondering hierop aanvragen, als onderdeel van de sollicitatieprocedure, tot maximaal 10 personen in de groep.