Waar ben je naar op zoek?

Regiobijeenkomst 'Gluren bij de buren'

vrijdag 01 sep. 2023
1950s elderly woman opening door vintage images

OPENDOEK Regio Kempen brengt graag alle gezelschappen en mensen met een passie voor theater uit de Kempen nog eens samen. Een gezellige bijeenkomst om elkaar te ontmoeten, iets te vieren, naar huis te gaan met een heleboel nuttige informatie maar ook de gelegenheid om je hart eens te luchten over ‘theaterproblemen’ waarmee jij of je groep te kampen hebben.

Wanneer: Zaterdag 7 oktober 2023

Locatie: Koetshuis & Tempelhof, Bisschopslaan 1, 2340 Beerse

Deelnemen kost 5€ per persoon, maar daarvoor krijg je wel waar voor je geld.
Inbegrepen zijn een broodmaaltijd (lunch), drankjes en een goed gevuld programma.

  • 10:00 > 10:30 – Welkom met koffie
  • 10:30 > 11:00 – Wat doet OPENDOEK?
  • 11:00 > 11:30 – Wat doet OPENDOEK regio Kempen, en wie zijn dat?
  • 11:30 > 12:00 – 'Bedankt Jan’: Jan Nysmans geeft de fakkel als OPENDOEK-regiocoördinator door. (Hij blijft natuurlijk betrokken als medewerker.)
  • 12:00 > 13:00 – Receptie en lunch
  • 13:00 > 17:00 – Doorlopend café “Gluren bij de Buren”. Ontmoetingen aan de toog met de (regio)medewerkers van OPENDOEK.
    • 13:00 > 16:30 – De carrousel: 3 ontmoetingen met 3 thema’s. Schuif telkens aan bij een gesprek van 45 minuten, je kan de 3 themagesprekken allemaal volgen: zie thema’s hieronder.
    • 16:00 > 16:30 – Napraten in café “Gluren bij de Buren”.
Stel zelf je menu samen

Bij de start van de regiobijeenkomst stel je zelf je menu samen en kan je je inschrijven voor de verschillende gesprekken. Een gesprek overslaan kan zeker, want café 'Gluren bij de Buren' is heel de namiddag open.

Thema 1: Speelhetslim

Onder de noemer speelhetslim biedt OPENDOEK een brede waaier van cursussen, begeleidingen, coaching, advies enz… aan. Volg het gesprek, zo weet je meteen welke ondersteuning past voor jou of je gezelschap.

Thema 2: Tips om gezien te worden

We worden overspoeld door informatie via verschillende kanalen (sociale media, affiches, nieuwsbrieven,…). In dit gesprek proberen we door het bos de bomen te zien en krijg je een aantal makkelijke tips om “gezien” te worden.

Thema 3: Het zalenprobleem

Heel wat gezelschappen, ook in de regio Kempen, kampen met een ‘zalenprobleem’. Wat zijn alternatieven en mogelijkheden om het anders aan te pakken?

Alle spelers en gezelschappen uit de Kempen zijn hartelijk uitgenodigd! We hopen zo veel mogelijk van onze 'buren' te ontmoeten.

Meer nieuws

Baeyens Van Guyse Picavet Somers

Openluchtspektakel in 2023 te Sint-Niklaas

Lees meer
Theater leeg stock

Toneelvereniging verliest zaal

Lees meer
Design device flat illustration

Ontmoetingsmoment over sociale media

Lees meer

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!