What are you looking for?

MANAGER ZOEKT ARTIESTEN

Hey! Ben jij een artiest die opzoek is naar meer opdrachten en boekingen? Ben jij een zanger(es)/bandje en zoek je naar een manager om je te helpen met liedjes maken, videoclips, optredens enz.? Ben je een acteur/actrice en zoek je naar een manager om je te helpen met de beste rollen voor jou te vinden? Ben je model en zoek je goede fotoshoots?Ben je een andere soort artiest die wil geholpen worden met het zoeken naar optredens of wat dan ook? Aarzel niet, ik help graag, uit liefde en met plezier! Ik help jou met je dromen waar te maken. Interesse? Stuur een mailtje naar jana.vanhorenbeeck@yahoo.com met alle informatie over jezelf en wat je wildste dromen zijn. Tot binnenkort?
provider is
Director
provider is looking for
Other
posted on
12 Nov 2023

Ik ben iemand met een passie voor de artiestenwereld. Ik help graag en vind het fijn om de dromen van anderen waar te maken. Ik heb kennissen op alle vlakken; ik ken producers, eigenaars van concertzalen, regisseurs, cameramannen, stylisten, muahs en zoveel meer. Samen maken we jouw dromen waar. Want ongeacht je leeftijd, nationaliteit, geloof of talent; jij kan het en ik geloof in jou! Ik ben Jana, 18 jaar en ondanks mijn leeftijd heb ik al veel mensen geholpen in mijn leven. Dus waar wacht je nog op? Ik bijt niet (hihi). Meer info? Stuur een mailtje naar jana.vanhorenbeeck@yahoo.com met informatie over jezelf en welk pad jij wilt opgaan.

React

More ads

Antwerp Film Studio And Theater

zijn opzoek voor de Cast
Read more
provider is
Director
provider is looking for
Other
posted on
01 Dec 2023

amateuracteurs en -actrices gevraagd

regie-oefeningen in APK Gent
Read more
provider is
Director
provider is looking for
Other
posted on
16 Nov 2023

OPENDOEK zoekt zoekertjes

Vanaf donderdag 14 september 2023 om 10u30 heeft OPENDOEK een nieuwe website. Ook de populaire zoekertjes krijgen daarop een vernieuwde stek.
Read more
provider is
Director
provider is looking for
Other
posted on
13 Sep 2023

Receive all updates about OPENDOEK via our newsletter (in Dutch)