What are you looking for?

Kartel rond theater

Een kartel rond de analyse van theaterteksten, theaterconcepten en omgekeerd, vanuit bepaalde filosofische concepten naar theater.
provider is
Project
provider is looking for
Other
posted on
21 Nov 2023

Zelf ben ik regisseur en neem ik actief deel (of tracht ik toch) aan theater. Graag wil ik met andere mensen in kleine groep een kartel opstarten die op periodieke wijze samenkomt om hun mening en inzicht in theaterteksten, theaterconcepten of theatermakers en dergelijke (ik denk dan aan Kantor, Stanislavski, Brecht, Aristoteles...) met mekaar te delen. Omgekeerd, om vanuit bepaalde filosofische concepten tot een theatertaal te komen. De opzet is dat we uit de discussie elkaar verrijken met inzichten wat ons kan helpen in toekomstige theaterproducties waar de kartelers individueel mee betrokken zijn, of puur uit liefhebberij. Ik hoop via deze weg scherpe geesten te vinden die elk met hun eigen stem iets te zeggen hebben over theater. Ook kunnen we een toneelbezoek doen en achteraf keuvelen. En dit alles in een aangenaam, niet geheel ongebonden, maar ongebonden aanvoelende sfeer. Pragmatisch is het interessant dat jezelf van/rond Gent bent. 

Ik beoog een kartel samen te krijgen van 4-5 mensen. 

nvbeersel@gmail.com

React

More ads

Straatmuzikant

Voor de productie van maart 2024 zijn we op zoek naar iemand die kan fungeren als straatmuzikant. Aantal repetities zijn beperkt, opvoeringen ...
Read more
provider is
Project
provider is looking for
Other
posted on
21 Oct 2023

Dringend Grimeur gezocht voor kinderen.

Dringende zoektocht
Read more
provider is
Project
provider is looking for
Other
where
2630 Aartselaar
posted on
17 Oct 2023

Receive all updates about OPENDOEK via our newsletter (in Dutch)