What are you looking for?

Venus Theater Perplex, © Theater Perplex

VENUS

Theater Perplex Antwerpen
Where

FAKKELTHEATER Zwarte Zaal, Reyndersstraat 7 Antwerpen, 2000 Antwerpen

When
From 19 January 2024
See all dates
Prices
Basistarief: €22.00
Studenten: €16.00
Groepen vanaf 20 personen: €18.00

Auteur: Willy Van Gestel naar een filmscript van Hanif Kureishi Regie: Marc van hoof Cast: Lynn Suy, Jan Binnemans, Leslie Van Looy, Luc Siereveld, Mai Valenberghs, Christophe Versteden, e.a.

Maurice is een bekend acteur. Hij heeft prostaatkanker en weet dat zijn einde nadert. Toch blijft hij optimist en levensgenieter. Zijn vriend Ian is nog actief in het theater. Hij is een goed acteur, maar voor zijn omgeving is hij vooral een bazige en humeurige hypochonder. Ian kijkt uit naar de komst van Jessie, de 25-jarige dochter van zijn nicht. Hij verwacht dat zij voor hem zal zorgen. Maar Jessie heeft geen zin om te koken voor haar autoritaire oom en zijn huishouden te doen. Ze drinkt en ze is onbeschoft en brutaal in de omgang.

Het duurt dan ook niet lang of Ian zet Jessie op straat. Maurice, die intussen veel sympathie voor haar heeft gekregen, geeft haar onderdak. Zij bewaart afstand, maar ze raken op elkaar gesteld. Langzaam dringt het door dat het hier om meer draait dan om ‘de ouwe bok die wel een groen blaadje lust’.

Dates

Koop tickets
View on Uit in Vlaanderen

Receive all updates about OPENDOEK via our newsletter (in Dutch)