What are you looking for?

Belgische Improvisatie Liga, © BIL

IMPROVISATIEMATCH - Mechelen - Belgische Improvisatie Liga

Belgische Improvisatie Liga
Where

Stadsschouwburg Mechelen official, Keizerstraat 3, 2800 Mechelen

When
03 March 2024
See all dates
Prices
Basistarief: €22.00
Jongeren / -26: €16.00
VIP: €35.00

Dames en heren, welkom bij een mijlpaal in de geschiedenis van de Belgische Improvisatie Liga! Na vijf onvergetelijke voorstellingen die ons hebben meegenomen op een reis van pure improvisatiekunst, staan we hier, in de majestueuze Stadsschouwburg van Mechelen, klaar voor een avond die de annalen van BIL zal markeren.

Voor de allereerste keer betreden onze spelers dit historische podium, met de grandeur van de schouwburg als achtergrond en de echo's van eeuwenoude voorstellingen die hen inspireren. De ‘Match d’Impro’ krijgt vanavond een extra dimensie, een samensmelting van traditie en vernieuwing.

De gewelven van de schouwburg trillen van verwachting, de lichten werpen een magische gloed, en de lucht is gevuld met het gezoem van anticipatie. De scheidsrechters zijn zich bewust van de grandeur van de gelegenheid, de teams zijn geïnspireerd door de geschiedenis, en jullie, ons dierbare publiek, zijn getuige van een once-in-a-lifetime evenement.

Dus, maak je klaar om deel uit te maken van een historisch moment in de annalen van BIL. En onthoud: vanavond is niet zomaar een voorstelling, het is een viering van improvisatie, geschiedenis en de ongeëvenaarde magie van het theater!

Dates

Contact

https://www.bil.be
Koop tickets
View on Uit in Vlaanderen

Receive all updates about OPENDOEK via our newsletter (in Dutch)