What are you looking for?

Hotel 'De Twee Werelden', © Tilia vzw

Hotel De Twee Werelden

Zoersels Toneelgezelschap Tilia vzw
Where

gemeenteschool De Kiekeboes (turnzaal), Kerkstraat 7, 2980 Zoersel

When
From 19 April 2024
See all dates
Prices
Basistarief: €11.00
Z-pas en jongeren tot 12 jaar: €5.00

Met "Hotel De Twee Werelden" van Eric-Emmanuel Schmitt in een vertaling van Luc Mortier en in een regie van Jo Lutgen, brengt Tilia u een magisch realistisch, dramatisch, poëtisch, romantisch stuk, een wandeling door het onbekende.

Als Julien Portal de lift uitkomt, weet hij even niet waar hij is. Is dit een hotel? Of misschien een ziekenhuis? Volgens sommige gasten is het een gekkenhuis. Ook weet hij niet precies hoe hij hier geraakt is. Het laatste wat hij zich herinnert, is dat hij met zijn auto over de snelweg reed.

Er zijn eigenaardige personages in dit hotel te gast: Maak kennis met de praatgrage werkster Marie, die ons openhartig over haar liefdesleven vertelt. Directeur Delbec, directeur van drie grote bedrijven, vindt zichzelf wel heel keurig en laat zich graag gelden. De cynische magiër Radjapour ergert zich eindeloos aan hem. Er loopt ook nog een mooie maar kille dokter S. rond, gevolgd door een zwijgend figuur. Is dit een verpleegster, een hotelbediende of misschien wel een engel?

Maar we leven het meest mee met Julien en Laura, die elkaar in dit hotel ontmoeten en elkaar daarbuiten nog heel graag zouden terugzien.

Laat je verrassen door dit prachtig verhaal!

Dates

Contact

https://theatertilia.be
info@theatertilia.be
033091508
Reserveer plaatsen
View on Uit in Vlaanderen

Receive all updates about OPENDOEK via our newsletter (in Dutch)