What are you looking for?

Afbeelding voor evenement Deconinck & zoon, © BKSLV

Deconinck & zoon

Where

Bibliotheek De Dijk, Blankenbergse Steenweg 221, 8000 Brugge

When
From 07 June 2024
See all dates
Prices
Basistarief: €15.00

Iedereen weet ondertussen dat het oeuvre van ‘de Vrienden’ alle richtingen kan uitschieten. Dit jaar vinden we ze ergens midden in de jaren 80 terug, wat ondertussen toch wel ongeveer een digitale revolutie geleden is, en zoals de titel doet vermoeden meer bepaald in de kantoren van ‘De Coninck en Zoon, Groothandel in sanitair’ waar Eddy II reeds meer dan 25 jaar de plak zwaait … of toch minstens die indruk geeft. Madam De Coninck heeft echter aangegeven dat het tijd geworden is om de teugels te vieren en te genieten van ‘de lange vakantie’ in de villa in Marbella. Vraag is echter wie de boel ondertussen zal rechthouden en het ‘reserve fonds’ zal spijzen. Stof voor een onvervalst ‘De Conincks’ drama. Zoals steeds is dit verhaal opnieuw gebaseerd op waargebeurde feiten.

“Spoiler Alert”: we hadden ergens wel vermoed of gehoopt dat ons intelligent publiek de woorden ‘The Musical’ met een korrel zout zouden nemen maar blijkbaar schatten veel mensen onze zangtalenten vrij hoog in … jullie zouden beter moeten weten … of toch niet?!

De Bijna Koninklijke Sint-Lenaert vrienden zijn inmiddels toe aan hun 7de productie en verhuizen hiervoor naar De Dijk (Blankenbergse Steenweg 221, Brugge). Naast uiteraard artistieke redenen geven ze grif toe dat het zelf uitbaten van de bar uiteindelijk wel de doorslag heeft gegeven voor deze her-lokalisatie.

Deze komedie van onze huisauteur wordt jullie geserveerd op 7, 8, 14 en 15 juni en is geschikt voor alle leeftijden (disclaimer: bepaalde passages overschrijden de grenzen van de woke-cultuur maar zijn louter artistiek geïnspireerd en dienen gekaderd te worden in de tijdsgeest van de jaren 80 – als u dit niet gelooft dan maken we u iets anders wijs).

Voor meer info kunt u ons contacteren via bkslv2024@gmail.com of via ons nummer 0468/560003

Tickets kosten 15 Eur en U kan die hier bestellen

Dates

Koop tickets
View on Uit in Vlaanderen

Receive all updates about OPENDOEK via our newsletter (in Dutch)