Waar ben je naar op zoek?

Hotel op Stelten.

't Schijnwerpertje
Waar

OC De Poelkring, Nieuwplaats 14, 8920 Langemark-Poelkapelle

Wanneer
Vanaf 10 februari 2024
Bekijk de speeldata
Prijzen
Basistarief: € 9,00

De toneelvereniging 't Schijnwerpertje brengt : Hotel op stelten. Klucht in 2 bedrijven door Anthony Marriott en Bob Grant. Vertaling Jozef Bossaerts. Regie Luc Callewaert.

Dokter Uytenhoven arriveert in het Royal Hotel te Oostende en hoopt er een gezellig weekendje met zijn secretaresse te kunnen doorbrengen. Spijtig voor hem is ook het orkest , waarin zijn vrouw harp speelt, dat weekend in oostende voor een concert. Uiteraard logeren ze in hetzelfde hotel. Het duurt dan ook niet zo lang of meneer en mevrouw Uytenhoven ontmoeten elkaar. Het wordt voor dokter Uytenhoven dan ook moeilijk om het "weekendje golf", wat hij zijn vrouw in eerste instantie had verteld, realistisch te maken. Tot overmaat van ramp zijn de hotelboekingen een zootje zodat de dokter een hele reeks verwikkelingen en hectische toestanden moet doormaken.

Volgende spelers hopen u te mogen verwelkomen: Ben Storme, Elise Ligneel, Tina Lannoy, Fanny Degraeve, Edith Arnaert, Rudy Vanhaverbeke, Lut Overbergh, Koen Dael en Pieter Demeulemeester

Tickets vanaf 13 januari 2024

Speeldata

Contactgegevens

overberghl@hotmail.com
Koop tickets
Bekijk op Uit in Vlaanderen

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!